.

Jag har precis kommit hem från skolan där jag och Emmelie förberett en opponering på c-uppsats inför nästa vecka. Uppsatsen handlade om patientens upplevelser av sexualitet efter cancer, vilket var ett mycket intressant ämne som ofta blir bortglömt. Eftersom vi gjorde klart det idag så är vi ledig tills på onsdg, denna ledighet känns välbehövlig och ska utnyttjas på bästa sätt.

Nästa torsdag åker jag iväg på en utflykt..


/J

Tisdag..

Denna dag har varit fullspäckad.. Började med att åka ner på stan och uträttat några ärenden och passade även på att luncha med Görel! Sedan bar det av till skolan för två möten. Det första handlade om den nyinförda slutexaminationen som för övrigt är frivillig efter att några protesterade.. Det vi ville få klarhet i var vad som hände om man gjorde examinationen och inte klarade den eller om man klarade den. Om man inte gör den eller om man gör den och inte klarar den kommer det inte att stå något om den i examensbeviset, men om man gör den och klarar den så kommer det stå.. Just nu lutar det åt att jag ska göra den, skulle kännas skönt för sig själv att få bevisa att man har de kunskaper som förväntas av en efter tre års studier. Det andra mötet var ett informationsmöte med facket, där det gicks igenom vad man har för rättigheter som anställd osv. Väldigt bra för min del då jag inte varit så insatt i detta tidigare! Nu ikväll har jag läst igenom den c-uppsats vi ska opponera på, det tar sin lilla tid då man under läsningens gång måste reflektera över det som står och samtidigt koppla tillbaka till studiehandledningen och allt annat man lärt sig inför skrivandet av c-uppsatsen.

I morgon ska jag på skolan och träffa Emmelie, vi ska förbereda oss inför opponeringen. Vad man ska ta upp osv..

Nu ska jag snart krypa ner i sängen med min Peter!


/J

Måndag

Måndagar brukar liksom vara en rivstart på en ny vecka.. Min måndag har bestått av städning, tvätt, handlig och allt sånt roligt som måste göras ibland!

Håller också på att fixa de sista små justeringarna på uppsatsen. väntar på de sista kommentarerna från vår handledare så vi får höra vad hon säger, sen är det bara att skicka in! Ska bli så skönt!


/J

2012

Nu ikväll har jag och P kollat på filmen 2012. Jag hade inte så höga förväntningar innan, men har hört talas mycket om den och det är liksom en film man bör ha sett.. Det var på ett sätt tankeväckande samtidigt som den var lite väl överdriven, så den får ett medelbetyg.


/J

Dagen efter..

Idag mår man som man förtjänar.. Har helt klart haft bättre dagar, men sånt får man ta när kvällen innan blev så bra!

Idag gör jag inte så mycket, har städat lite. Annars filar jag på våran C-uppsats som ska lämnas i senast tisdag men vi är så gått som klara. Men för varje gång man läser igenom den så kan man alltid ändra på något litet..

Tillbaka i bloggvärlden..

Har nu bestämt mig för att återuppta det här med bloggandet! Eftersom jag inte kommer ihåg lösenordet till min gamla blogg så var det bara att starta en ny..

Ikväll är det fest så jag återkommer i morgon!

Skål!

Välkommen till min nya blogg!