Lördag

Nu är väskan packad! Har bara packat fem kilo + neccesär, resten köper jag på plats! :) I eftermiddag går tåget till Arlanda och i morgon åker vi!! Det ska blir underbart att få komma iväg på semester och sola och bada och bara rå om varandra!



Hejdå Sverige, Hej Thailand


/J

Tisdag

Jag vet att jag har varit dålig att blogga senaste tiden.. Men de finns inte så mycket att skriva om. Ni får komma med önskemål vad ni vill att jag ska blogga om!

Igår fick jag gå in och jobba extra, de ringde på morgonen så då var de bara att ge sig iväg! Idag är jag ledig och ska fixa lite inför resan. Igår var jag även på apoteket och köpte det mest nödvändiga man kan tänkas behöva. Om en stund ska jag ta en prommenad i höstvädret, sen får vi se vad som händer.. Sen är det jobb ons-fre som gäller, sen på lördag bär det av! :)


/J

Fredag

Nu är det fredag och helg! Känns skönt, fick gå in och jobba extra idag. Lite extra pengar blir det! :) I morgon är det seire som gäller. Sen kommer vi åka till Orrviken nåt i helgen också.. Nu är det bara drygt en vecka kvar tills vi åker.. I morse när jag cyklade till jobbet och det var -9 grader och då längtade jag lite extra till värmen måste jag erkänna!! Idag efter jobbet var jag på stan med mamma en sväng, hittade en handväska som var perfekt för semestern! :) Ikväll blir det fredagsmys med älsklingen! Pratade med den schemaansvarige på jobbet idag och hon lovade att fixa lite pass åt mig i november när jag kommit hem, känns bra för då får man ju lite pengar inför jul! :)


/J

Måndag

Helgen är över men jag är ledig ända till på onsdag som det ser ut nu.. Jobbade i lördags sen när jag slutade åkte vi fill Föllinge och var där tills igår kväll.. Har hunnit med lite av varje, bla byta däck på bilen! Skönt att de är gjort, vi lär nog inte åka så mycket mer innan vi åker på semester men när vi kommer hem är det nog välbehövligt med vinterdäck. Annars har vi hjälpt pappa med lite av varje. Idag har jag gjort höst på balkongen och ställt upp möblerna på vinden. Har även tvättdag idag så jag blir nog bara hemma.


/J

Torsdag

Idag var jag åter på jobbet. En sjukt stressig dag och det känns som jag har sprungit hela dagen.. Men nu är jag hemma och är jättetrött.. Orkar verkligen inte laga någon mat, så de blir köpt frusen pizza att värma i ugnen! Annars händer det inte så mycket, åker till Föllinge på lördag när jag har slutat jobba och stannar där resten av helgen. Sista gången innan vi åker, nästa gång vi kommer dit är det advent, helt sjukt vad tiden går fort!


/J

Onsdag

Idag är jag ledig! Det är hur skönt som helst att bara kunna vara och ta det lugnt hela dagen. Det behövs verkligen efter att ha jobbat sex dagar i rad! Tog en prommenad till polisen och hämtade ut mitt pass på förmiddagen. Skönt med en prommenad, var uta ca 45 min. Men de va lite regn i luften så lite ruskigt var de allt. Nu är det bara 17 dagar kvar tills vi åker, läängtar!





/J

Måndag

I dag är det min femte jobbardag av sex.. Känns att man varit igång några dagar nu, men nu jobbar jag kväll-dag och de brukar gå fort! I morse fick jag ett sms om att mitt pass är klart och finns att hämta hos polisen, får se om jag gör det idag innan jag börjar jobba eller på onsdag då jag är ledig..

Igår var det en patient som dog på jobbet, 87 år gammal och svårt sjuk. När vi stog där och tvättade och gjorde i ordning honom kunde jag inte släppa tankarna från F som bara några dagar tidigare legat sådär själv och blivit iorninggjord för att anhöriga skulle få se honom. Skillnaden var dock att han bara var 20 år och hade hela livet framför sig.. Livet är orättvist, det går inte att komma ifrån.


/J

Fredag

Idag är der fredag och helg för de flesta. Jag har jobbat idag och igår och ska även jobba fyra dagar till.. Känns lite jobbigt att jobba sex dagar, men de gäller att ta det jobb man får! :) Har 15 dagar inbokad i oktober än så länge! Ikväll böjar fredagsfinalerna på idol så här blir det fredagsmys!

Önskar jag kunde vakna upp och säga att det var en dröm att du är borta.. Vi tänker på dig!


/J

Vila i frid



Du lämande jordelivet alldeles för tidigt. Våra tankar går till dig och dina närmaste. En dag ses vi igen.
Vila i frid kära Fredrik

Fredag

Ikväll ska jag gå in och jobba extra, dom var tvungen att ta in extra personal ikväll för de har två som är svårt sjuka.. Känns lite läskigt att det är jag som är tänkt att ta hand om dem, men jag hoppas att det går bra! Missar dock idol ikväll som inte blev så bra planerat, men men.. I helgen blir jag förhoppningsvis ledig och i morgon fm åker jag och hälsar på pappa! De va så länge sen jag var där nu så de ska bli mysigt! :)

Min första månad som timvikarie kan jag summera med 15 arbetspass! Det är inte så illa som jag hade trott! I oktober har jag redan 11 pass inbokad så de verkar som jag kommer få ihop bra med pass den månaden också!

Nu är det bara 30 dagar kvar tills vi åker! Lääääängtar! Kanska dags att skaffa sig nytt pass nu.. :p


/J