Tisdag

Blev aldrig att jag skrev om helgen igår, får göra det i morgon i stället.. Om de är nån som är intresserad att veta alltså?! Idag har jag jobbat, i morgon är jag ledig och sen jobbar jag på torsdag igen! Ikväll har jag kollat på idol, Alice var ju klart bäst! Håller tummarna för att hon går vidare!


/J

Sol

Idag är det fint väder, dock inte så varmt men solen lyser! Ska ut på en cykeltur nu, återkommer i eftermiddag och berättar om helgen!


/J

Uppsala

Idag åker vi till Uppsala för att spela serie, är inte så pepp på att spela nu, men de blir säkert bättre när man kommer iväg! Det är ungefär samma gäng som i fjol, plus några nya! Detta betyder alltså att jag är ledig i helgen, har blivit erbjuden jobb men tyvärr så var jag ju tvungen att tacka nej, lite synd men så är det! Innan tåget går kl 17 så ska jag städa lite här hemma!


/J

Onsdag

Har inte uppdaterat på över en vecka, men de är ändå flera stycken som är inne och tittar här varje dag! :) I helgen var jag ledig, eller jag bad om att få vara ledig eftersom jag skulle få besök från skåne. De va trevligt! Jobbade igår och ska jobba i morgon, sen ska jag vara ledig i helgen för då åker jag bort! Än så länge har jag bara två dagar nästa vecka, men de kan ju ändras fort.. Nu ska jag göra lite nytta här hemma på min lediga dag!


/J

Tisdag

Denna vecka firar Ica MAXI 1 år, dom hade såklart massa extra erbjudanden i samband med detta! Var där på fm och handlade lite och jag kan säga att jag fick väldigt mycket för pengarna! Eftersom Peter tog bilen till jobbet så fick jag cykla och med den ryggsäcken jag fick bära samt att cykelkorgen var fullproppad så var jag alldeles svettig när jag hade cyklat hem i motvinden! Idag blir en slödag, är ledig efter fem dagars jobb så jag känner mig ganska nöjd nu!


/J

Handledare

Idag har jag fått handlett en T4 student, kändes lite konstigt då man är ganska ny själv och inte har 100 koll på allt.. De var dock inte meningen att hon skulle gå med mig, hon skulle ha gått med en undersköterska egentligen men de hade inte så mycket att göra så hon fick gå med mig då jag fick en inskrivning som de va massa stök med. Sen hängde hon på mig resten av kvällen! :) Men de va bara roligt, man får tänka efter lite extra själv ibland när dom ställer frågor som en annan inte ens reflekterat över..


/J

Torsdag

Idag har jag jobbat, blir desamma i morgon och på lördag.. Har inte fått nå mer än förutom de tre dagar jag har fått nästa vecka.. Träffa schemaansvariga i hissen i morse och hon sa att hon skulle komma och prata med mig idag men hon kom inte, hoppas hon kommer i morgon i stället då! Ikväll har vi kollat på film, remeber me.. Vet inte om jag förstod sammanhanget hela tiden, men den va väl hyfsad. Efter de har vi kollat på idol, missar de i morgon kväll då jag jobbar. Nu blir de lite mys innan de är dags att sova.

Sov gott Johansson! Vi kommer sakna dig.


/J

Dagens..

De va så länge sen jag körde en dagens så det är väl dags för de igen. Kör en snabbis innan de är dags att ge sig iväg på träning..

Väder:
SOOOL
Kläder: Leggings och farfarströja
Smink: Puder och mascara
Saknad: Min älskling, men han kommer hem ikväll!
Längtan: Thailand, 53 dagar kvar
Mat: Avokadosoppa med vitlöksbröd
Musik: Radion med rix har gått varm hela dan
Kvällsprogram: Idol
Vill ha: Ett fast jobb


/J

Onsdag

Idag på förmiddagen har jag plockat med lite av varje här hemma. Har märkt och gått ner i källaren med syltbukrarna sedan i måndags.. Har slängt de blommor på balkongen som vissnat! Funderar på att sätta ljung i balkonglådan till hösten/vintern, men frågan är om man orkar hålla efter all snö som kommer, vi har ju inget tak över balkongen.. Har även vikt ihop och stoppad in alla kläder i garberoben som jag haft framme samt att jag gått ut med sopor! Nu har jag tänkt gå ut på en prommenad i det fina vädret! Sen i kväll blir det träning och efter det ska jag hämta älsklingen på flyget! :)


/J

Tisdag

Har inte bloggat på hela veckan förutom i förmiddags.. Tänkte berätta lite vad som hänt de senaste dagarna! Jobbade torsdag-lördag och de gick finfint! I Lörgags när vi hade jobbat klart åkte vi till orrviken för middag.. Vi grillade vilket var mycket gott! Vi fick träffa Pär som varit i Irak och jobbat, har inte träffat honom sen i April så de va ett tag sen! Fick även träffa lilla solstrålen själv som sprider sån glädje ! Att han dessutom har exploderat vad gäller talet är bara hur roligt som helst, han pratar så mycket så man inte fattar hur han kunnat lära sig alla ord.. I söndags åkte jag till Föllinge över dagen, plockade massa svartvinbär som jag kokade sylt av igår. Blev 15 burkar och hur vi ska hinna äta upp all den sylten är ju en bra fråga. Idag har jag varit och hälsat på farmor och farfar, de är inte så ofta man är där så de va trevligt! Ikväll har jag kollat på idol och fotboll! I morgon kommer äntligen älsklingen hem, han har varit i Göteborg på mässa! Hämtar honom på flyget i morgonkväll, sen ska jag upp och jobba på torsdag morgon!


/J

Biggest looser

Igår såg jag premiätprogrammet av biggest looser sverige. Total kopia av de amerikanska, men hade väl inte förväntat mig ngt annat! Tycker det är ett roligt program och med bra endamål, att genom bra kost och motion/träning gå ner i vikt. Något som dock stör mig var hon i det orangea laget, hon hade tydligen genomgått ett gastric bypass och inte tränat något efter det. Men hallå, du kanske måste ge lite själv också!! Här lägger vi våra skattepengar på din operation så tror du att du ska bli smal bara av att bli opererad, du måste ju som sagt ge lite själv! Blir så förbannad över sånt, hoppas hon åker ut snart!! Men de finns många andra av de som är med där som verkligen förtjänar det och vilka man önskar stort lycka till och att de ska lyckas gå ner i vikt och må bra!


 

 

/J

Onsdag

Idag har jag jobbat och nu ikväll har jag varit och hälsat på mamma! Har hjälpt henne med lite grejor på datorn annars har ju mest tagit det lugnt.. Idag fick jag även några fler pass att jobba, så lite pengar ska jag väl lyckas skramla ihop denna månad med! :)

I eftermiddag har jag även lyckats tagit mig iväg på en löparrunda.. Känner att det är dags att ta tag i det igen, men har haft sån hosta sen jag var sjuk för två veckor sedan så jag har inte vågat varit ute och sprungit tidigare.. Men idag tog jag m ig alltså ut och det var riktigt jobbigt, känndes att det var väldigt längesen! Men nu är första rundan gjord så nu hoppas jag att det ska gå lättare i fortsättningen.. I morgon jobbar jag kväll, skönt med sovmorgon!!


/J