Tisdag

Idag har jag varit ledig, har inte gjort så mkt.. Baka några kakor, men annars har jag bara tagit det lugnt! Nu ikväll somnade jag på soffan och sov över en timma så i morgon bitti när jag ska upp jobba kommer jag vara supertrött för att jag inte kommer kunna somna ikväll.. I morgon är det alltså jobb igen, även på torsdag! Hoppas jag får veta något mer om jobb i morgon! :) Nu ska jag kolla klart på fångarna på fortet sen är det time out! :)


/J

Arbetslös/timvikarie

Idag har jag jobbat mitt sista inplanerade arbetspass.. Men har redan fått jobb ons-tors och kommer nog även att få jobba helgen som det ser ut! Så än går det ingen nöd på mig!

Ikväll ska jag iväg på min första träning på evigheter, har inte hållt i ett racket på flera månader.. Känns som de bara kan sluta på ett sätt men samtidigt måste man ju börja nån stans.. Hoppas det är nån som kan stå ut med det och vill spela med mig! :) Serie om en månad så det är mer än dags att börja träna!


/J

Fredag

Idag har jag varit ledig men ändå inte gjort så mycket.. Tog en rejäl sovmorgon till 11, sen fick vi fikabesök av mamma! Trevligt! Annars har det inte hänt så mycket, har nätshoppat lite! :) Ikväll har jag fått tillbaka mitt halsont, har även fått ont i örat! Var hemma en dag förra veckan då jag vaknade upp med 39graders feber och halsont, men de gick över snabbt.. Har bara haft lite seg hosta efter de, men nu verkar det alltså tagit om igen.. Typiskt eftersom jag ska jobba i helgen, men de lär jag ju klara av ändå men de är segt att jobba när man inte mår riktigt bra.. Hoppas det blir lungt på jobbet!


/J

Bloggtorka

Har drabbats av bloggtorka, jag vet inte om det är för att jag inte har någon motivation till att skriva eller för att det helt enkelt inte finns något att skriva om. Allt bara rullar på, veckorna går fort!! Jag jobbar en vecka till och sen vet jag inte vad som händer.. Men de lär väl visa sig i veckan.. Nu jobbar jag fyra dagar, ledig helgen och sedan jobbar jag måndagen! Älskligen har semester nu i två veckor, det tycker jag mycket väl att han har gjort sig förtjänt av, sedan är de ju våran semester som väntar om några veckor! :)


/J

79 dagar kvar

Igår bokade vi äntligen vår resa! :) Är så glad, de ska bli så mysigt att komma iväg bara vi två! <3 På mina sidor på ving's hemsida kan vi läsa massa saker som gäller vår resa, kan även följa nedräkningen tills vi åker! Idag är det 79 dagar kvar!!


/J

J*vla fiskmås

I dag på förmiddagen var jag ute på en timmas rask prommenad! Jag har svårt att springa innan jag ätit något och när jag jobbar kväll hinner jag inte först äta, smälta maten och springa innan jag ska iväg på jobbet. Så idag blev det en prommenad längs sjön.. Tyckte den rundan känndes perfekt ända tills jag nästan kommit till stan och skulle vända.. Då kom det en fiskmås och anföll mig, tänkte att den kanske hade ungar där, men jag gick snabbt förbi och den fortsatte följa efter mig och typ attakera mig! Usch, tillslut var jag tvungen att springa en bit för att bli av med den! Hoppas den är borta till nästa gång jag ska gå där för de var faktiskt riktigt otäckt när den aldrig gav sig!

Nu ska jag iväg på jobbet!


/J

Drömmer mig bort!

Nu sitter jag och kollar lite på olika resebolags hemsida! Vi har nästan bestämt oss om resa.. Jag ska ner på resebyrån innan jag börjar idag och höra mig för lite! Känns spännande att det snart är bokat! :)

Innan jag åker ner på stan ska jag åka till odensala och ta in posten och vattna lite, mamma är i stugan och kommer inte hem för än på lördag! Sen åker jag alltså på stan, ska även kolla om jag hittar nån snygg bekini! Ikväll väntar jobb, likaså i morgon sen är jag ledig en dag! En hel dag, de är till å va generös!

Berättar mer när resan är bokad! :)


/J

Måndag

Idag har jag varit ledig men när man bara är ledig en dag såhär orkar man inte göra så  mycket.. Jag har städat lite och sytt upp mina nya gardiner, blev jättebra!! Har även bakat en paj! Annars har det bara varit slappt, har kollat lite på tv och löst lite sudoku!

Förra veckan fick jag mitt smink som jag beställde från elf.. Det tog nästan tre veckor så jag var helt säker på att mitt paket kommit bort. Men det kom alltså förra veckan och jag är verkligen supernöjd!! De är jättebra kvalitet och superpriser, kommer helt klart bli fler beställningar därifrån!!

I helgen var det yran, men jag har jobbat hela helgen så jag hade ingen större lust att gå.. Hoppas man får vara ledig nästa yra i stället! I lördags jobbade jag kväll så jag och Peter var och åt lunch på stråket innan jag började jobba, åt thaibuffé, supergott!!

I morgon är det jobb som gäller igen..


/J

Första augusti..

Idag är det första augusti och sista riktiga sommarmånaden börjar. Sommaren har gått fort och snart vet jag inte vad som händer i mitt liv, men de visar sig!

Ikväll har jag kollat lite på friidrott, äntligen fick Emma Green till det vilket var väldigt välförtjänt! Är ledig i morgon så då berättar jag mer vad som hänt senaste dagarna!


/J